badembid Hep acaba ben de 100′den aşağıya düşecek miyim diye düşünürdüm , bazen günler geçmedi ama sonunda oldu🐣🐣 bizim için bu saatten sonra son 99🥳 darısı tüm bekleyen anne adaylarına🌸 siz kaç oldunuz güzel hanımlar🐣🐣😇
Zeynep007 badembid 99u görmek benim için mucize gibiydi cok riskli ve zorlu bir hamilelik oldu en başından beri ..🥲🥲 şubattan beri yatıyorum öyle söyleyeyim size … nihayet 23 gün kaldı 🙏🏻☺️ İki haneli rakamlara gelince çok hızlı geçiyor merak etmeyin ❤️
Bebiscann badembid son 32 ama sezeryanla olacağı için 20 felandır herhalde bu hafta gidip gün alcam inşallah
Prensesiminyolculugu badembid bende okadar beklemiştim ki iki hanelere düşüp bu postu açmak için daha dün gibi ama 54 günümüz kaldı bile zaman çok hızlı 😍🧿
badembid Zeynep007 ooy kıyamam size sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzunuzu inşallah 😍😍🧿🌸 çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için🌸 😊
badembid Prensesiminyolculugu sizin de ne kadar az kalmış çook heyecanlı darısı başıma inşallah😇😇 bebişlerimiz sağlıkla gelsin😍🌸
MiniMiniKus badembid Yaa bende açıcaktım post dedim biri açarsa eşlik ederim 😄😄 Bende çiftlere ne zaman düşeceğim diye beklerken an itibariyle 99 olanlardanım 💃🏻 Nasıl heyecanlı 🎈❣️😄😄
badembid MiniMiniKus ay ne güzel beraberiz çook sevindim 😍😍🐣 çift hanelere düştük çok heyecanlı 🥰 sağlıkla gelsin kuzularımız🧿🧿♥️
Prensesiminyolculugu badembid evet çok şükür az kaldı hem korku hem heyecan hem acaba başıma neler gelecek hissi sardı şimdiden 🥲 inşallah sağlıkla gelsinler güzel melekler 🙏🥰
badembid Hiraumut hemeen dualarımı gönderiyorum size de sağlıkla gelsin güzel evladınız inşallah🌸🌸🌸😍😍♥️
Mom726272 badembid maşallah bende Bi zamanlar böyle post acıcam diyodum şuan 4. Gün bebeğimle 😇 1 ay erken doğdu ama olsun çok şükür sağlığı yerinde sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 😇
Aminee32 Mom726272 yaa maşallah bebeğinizde 4 hafta baş geriliği vardı acaba sorun oldu mu sizle en son konuştuğumda benimde 2 haftaydı hala doktora gidemedim korkumdan 29 haftalık oldum ve galiba doğum sancim gelene kadarda gitmeyeceğim :(
badembid Mom726272 ay maşallah kuzuma 🧿🧿 sağlıklı bir ömrü olsun annesi ve babasıyla güzel kuzucuğun inşallah 🌸🌸🥳
badembid Samyeli008 oy ne güzel sizinle de aynıyız demek ki inşallah sağlıkla doğduğu günler de gelir😍😍🐣🧿