Burcu4135 Gokcedag e nabız da hangi tarih aralıgında olmanız gerektigi yazıyor. Benim 1 ay ara vardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.
Belizmoms Gokcedag 15 Eylül ilk dozu vurundum. 6 ekim 2. Dozu olucam. E nabızda hangi tarihte vurunmanız gerekiyorsa yazıyor oraya bakın . Benim 3 hafta olacak arası
Gokcedag Belizmoms ben de bu gectigimiz cuma gittim yapmadilar e nabizda 3 hafta olmustu ve randevuyla gitmeme ragmen. 4 hafta gecsin dediler, benim de kafam karisti , kendi dr yok izinli ulasamadim o yuzden farkli dr. Gorusuydy, bi de sizlere sorayim dedim
Rina 3 haftaya düşürdüler ama 5-8 hafta gibi daha uzun aralık olduğunda antikor seviyesinin arttığı söyleniyor. Ben de dün 5 haftam tamamlandığı için yaptırdım. Daha fazla beklerdim ama bebek denemesine başlayacağız. Hamile kalmadan aşı bitsin dedim.
Belizmoms Gokcedag bilmiyorum orasını aşımı yapan hemşire e nabızdan bak hangi tarihten itibaren yazıyorsa o zaman al dedi . Ben ilk dozu 15 eylülde oldum. İkinci doz için e nabızda 6-27 ekim arası yazıyordu bende 6 ekime aldım
Belizmoms Gokcedag zaten kendi isteğinle oluyorsun aşıyı ayrıca kağıdada öyle yazdırıyorlar hamileyim kendi isteğimle aşı oluyorum diye size öyle yapmaları saçma olmuş bence
Gokcedag Belizmoms aynen cok sacma hastelaneeldeki kd dr larina yonlendurdiler sordurttular 1 tanesi ol 1 taneai bekle dedi, valla insan napcagni sasiruo, maalesef her doktorun dogrusu farkli