Murvet_01 36 haftalık olduk bakalım ama yemek yiyip kalkıyım sanki hiç yememiş gibi açlık hissediyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum benim gibi olan var mı acaba 🙈
Kbra240 Murvet_01 bende 25 haftaligim ilk 3 ay hicbisey yiyemiyordum şimdide yarım saate bir mutfakta birseyler yerken buluyorum kendimi yanliz değilmişim en azından 😂
Dilank13 Murvet_01 ben 28 deyim ve o dediğiniz en az 3 haftadır var bende 14 kilo aldım 😕 Allah’tan 50 ile başlamıştım 😅
Murvet_01 Zeyyyn devam de eder gibi ben kendimi zor zapt ediyorum bişeyler yicem eşim yeme artık diyor 😂😂
Xxxseliiiin Murvet_01 32+3 teyim doyma duygumu kaybettim önüme doyduğunu hissetmiyor öldürmemek için lütfen yemek teklif etmeyin yazıp gezicem sonunda 😂😂😂
sedanursahin Murvet_01 off 32. haftadan itibaren böyleyim çevremdeki herkesin dalga konusu oldum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣🤣
Ozlemkdmrcl Murvet_01 sona yaklaştıkça bende öyleyim hatta biraz fazla kaçsa midem şişip rahatsız ediyor ama aklımda hep yeme hissi. Herşeyi yiyesim var
4438bebegim TV yi açıp yemek programlarını görünce değiştiriyorum çünkü hemen canım çekiyor, yemek yaparken sebzeler le konuşuyorum ne güzel fasulyesin sen öyle, bamya da benim gibi tombul tombalak😊
Murvet_01 4438bebegim ah o programlar yok mu zaten bu hale getiren izleyip vicdan azabı çekiyorum 😂😂😂
AnneBebek0 Murvet_01 bende öyleyim 2 tabak yemek yedim sonra tatli yeme geregi duydum ama depistirdim öyle bi sundan bi ondan sonra doydum pisman oldum yedigime hepsini
Bedihauslu Murvet_01 bu şey değil mi ben mutfaktan hiç çıkmıyorum devamlı bireyler yemek istiyorum işin tuhaf ı hepside sağlıklı şeyler yiyorum
Bedihauslu Murvet_01 benim eşim maşallah benden çok düşünür meyve sebze ceviz siyah üzüm kurusu pekmez bal ye diye önüme getirir kilo alsın bebek diye ama benim olanda almıyor kilo