Silaaa06 Boylubebek58 banada ekmek makarna pilav cok yeme yoksa 3 haneli rakamlarla aliriz seni doguma dedi 😅😅
Silaaa06 Mrs-Turkk evet önceki haftalarda bu kadar olmuyordu yeni basladi bu patlatacak gibi olma hissii
gurlerbebek Bende bugün 29 . Haftama girdim bu sıralar pek sakin bebeğim arada dönüp hareket ettiğini hissediyorum fakat tekme atmayı bıraktı. Nefeste zorluk ve bogazda yanma başladı bende sanki ne yesem bogazımda patlayacak gibi hissediyorum 🌸
Silaaa06 gurlerbebek aynen bendede öyle canim tekmelerin yerini artik dönme hareketleri aldi sanirim yeri daraldi :)
Nurklc38 gurlerbebek Reflü canım o bende de var doktorum reflü demişti ilaç verdi çok rahatsız edici şekilde yanıyor dayanmıyordum artık
havakcdl-48 Sizlerde de dayanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı varmı acaba ben iki haftadır çok sıkıntı yaşıyorum
gurlerbebek Nurklc38 ne verdi ilaç olarak canım ben gaviscon kullanıyorum ama artık bana mısın demiyor
Boylubebek58 Dygokn maş canim bende bu gece 30 gircem ayın 30 randevum bakalım kacolmus en son Ağustos 26 gtmistim 980 gramdi
Nurklc38 gurlerbebek Rennie duo diye bi ilaç canım bana fayda etti ama bazen unutuyorum içmeyi o zaman geri başlıyor