Sinemmmmm58 https://resimyukle.io/r/MIa4CTeVHD yanilma payim varmidir sizce ? Esime soyluyorum ama beni kandirma diyor
Birgul Sinemmmmm58 çizgi var hayırlı olsun pozitif, yarın hemen hcg baktırın en iyi sonucu öyle alırsınız☺️
Lyll Sinemmmmm58 benim de ilk baktığımda böyleydi çok küçük olduğu için bir hafta sonra tekrarlayınca net göründü inşallah vardır 🙏🏻
Artteachermom Sinemmmmm58 hayırlı olsun test yanılmıyorsa hamilesiniz en yakın zamanda kan testi yaptırın 🤗 benimde 4 gün geçmişti bu şekilde çıkmıştı testim
Sinemmmmm58 Denizyildizii sali gunune randevu aldim gitcem ve adetim 17 gun gecti bide biz geri cekilme yapiyorduk
987123 Yani adetten 17 gün geçmiş hiç mi merak etmediniz anlamadım ki resmen cocuk iki aylık olmuş kalbi olmustur 😅 hayrlı uğurlu olsun
Sinemmmmm58 987123 benim surekli oluyor adet gecikmem yine aynidir dedim ki dun yemek kokusundan tiksinene kadar 🤣 kizim 14 aylik toplasam 4 5 kere anca adet olmusmdur
melekyigit Sinemmmmm58 var var benimde böyleydi suan 7 haftaligim daha kucuk olduğu icin boyle silik çıkıyor hemen kan testi yaptır
Mucizebeklerken1 Sinemmmmm58 yaaa hayırlısı olsun benim de ilk test böyleydi 2 haftalık çıkmıştı şimdi 34 haftalık olduk çok şükür ☺️🤲🏼