Esqado Kizlar sabah 9da sezeryana alınacam dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ins
Esrujj Esqado bende sabah 5te sezeryana giriyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım inşallah
Hilaldemirrr Saglikla gelsin minnoşumuz ❤️ hadi hayırlı haberlerle gel canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️
Busramrc Esqado bende yarın 9 da sezeryana alınacağım Rabbim ikimizi de dar kapıda bırakmasın sağlıkla çocuğumuzu alalım kucağımıza 💞🙏🏻
Busra333 Esrujj Busramrc sizlere de şimdiden sağlıkla şahane doğumlar diliyorum 🤲😊 dogum sonrası yorumlarınızı hikayelerinizi bekliyorum benim de son 2 gün sezeeyaana :)
Zlyhky Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizlere de safi ismiyle şifa versin
Busra333 Esqado hadi şnsallah çok çokkkkk güzel geçer 🤗🤲 Sağlık sıhhatle alırsın kucağına. Doğumdan sonra yorumları bekliyoruz insallah
Esqado Zlyhky evet çok şükür Allah isteyen herkese böyle pozitif güzel duygular yaşatsın. Kimseyi bu zor durumda bırakmasın . O kadar güzel bi duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin.