seldaas Eylmurt1247 amin gidiyorum zaten sürekli hastanedeym nişan var ama sancı vs yok o yüzden sezeryana alıncam çarşamba günü
Eylmurt1247 seldaas benimde yarın randevum var daha erken benim ama nişanım geldi ama ağrılrım normal sızlatmıyor beni suyumdan da emin değilim
teletabi Eylmurt1247 ben mesela suni sancı aldım ama o bile beni öyle çok aman aman zora sokmadı. Kişiden kişiye değişiyor bu ağrı işi🤷♀️
Eylmurt1247 teletabi demekki bende tecrübesiz olduğum için ailede herkes de sezeryan olduğu için hiç birinin belirtisi olmamış
Eylmurt1247 teletabi bakalım yarın anlarız hayırlısı ile bende sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma almayı
teletabi FatmaNur_ ayy hayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza 🦋 insanın en iyi arkadaşı oluyor resmen heleki konuşmaya ayaklanmaya başladığında ne can sıkıntısı kalıyor ne başka bişey rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin🙏🏻🤗
Sngl_123 teletabi inşallah benimde öyle olur erkek bebek geç doğar diyorlar sabrım kalmadı hayırlısı olsun tabiki
teletabi Sngl_123 cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum kuzum benim mesela 38+2 de doğdu erkekti. Bi arkadaşımın 40+3 tü galiba doğduğunda kızı oldu
Sngl_123 teletabi doğrudur çevrenin düşünceleri işte sağlıklı olsun da Allah sanada bağışlasın inşallah