Mere Kızlar 4 tane test aldım 3 tane yaptım pozitf şüpelendim birini suya tuttum oda çift çizgi çıktı silik olarak neye inansam bilemedim fikri olan var mı reglime 3 gün var
Boncuk123 Mere resimleri gördüm gebesiniz bence ☺️ Çok yeni başlamış o yüzden bu kadar silik çıkıyor 🙏
Zeyneptuba Mere canım bence gebersin. Suyla yaptığın ikisinde de aynı şekilde açık renk olarak çıkmış demek suyla hangi teste yapsk böyle çıkar
Elika0 3 gün daha sabredip kan tahlili yap en doğrusu orada çıkar. Bütün testler yanlış değildir bence hamilesidir ama önemli olan kan tahlili
Mere Elika0  https://resimyukle.org/i/7lMXH en alttkı suyla yaptıgım
Mrsdettr Mere benimde 3 gün kala test yaptım aynen sizinki gibi çıktı çok şükür şu anda 33+4 haftalık hamileyim🤗
Mere Mrsdettr 1 senede o kadar çok test yaptım ve o kadar hatalı testler gördüm ki bilemiyorum sevinemiyorum şuna bakalım hayırlısı 😊 sizin içinde hayırlısıyla gelsin inşallah
Mrsdettr Mere Kıyamam ❤️ inşallah bu sefer hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyor olacam 🙏 bu arada teşekkür ederim ALLAH razı olsun inşallah 💞 RABB’İM size de nasip etsin ❤️