Srnelgrms98 Merhaba arkadaşlar 37+ 3 günlük gebeyim bebeğimin bugün hareketi çok azaldi normalde kıpır kıpırdi diğer günler fln içimde bi.endise var neden böyle sizce?
Ozgecetindag Srnelgrms98 yeri daraldı annesi ben 38 haftada dogum yaptım 37+5 de baya azalmıstı harkeetleri 5 gün sonrada doguma girdim zaten
Burcunuz Srnelgrms98 canm benimde 34+4 üz bebiş çok uyuyor sanırım doktorum öyle dedi akşamları genelde ediyor ama çok hareketli deil günde 10 defa olmak şartıyla ediyorsa Sknti yok dedi doktorum vişne suyu şeker ye bak nasıl ediyor 🤭🤣
Ayselina Srnelgrms98 canım bizde 37 haftayız hareketlerde azalma var aynen bazen sabah çok kımıldıyorsa akşam hiç kımıldamıyor belkide uyuyorlardır☺️
acemiannne Srnelgrms98 ya aradığım başlık bende açmayı düşünüyordum iki gündür hareket hissetmiyorum böyle sert şişlik gibi arada karnım sisip iniyor normalde gunde kac kez hareket eder ama iki gundur tık yok
Srnelgrms98 Burcunuz yok düne kadar baya kimil kimil di çikolata yiyordum canım istiyordu yatarken uyutmuyirdu zaten on tane yedim belki yok tık yok😒🥺
Fatmanur123nrt Srnelgrms98 39+0 benim kız bugün sakinledi sadece bu zamana kadar hareket ediyordu bugün çok hareketli değil
Burcunuz Srnelgrms98 kuuzum morelini bozma. Yinede için rahat etmesi için acile gidebilirsn ama bak vişne suyu kana çabuk karışıyor ya ondan iç uzan bakiym edicekmi.ebe bana öyle demisdi
Fatmanur123nrt Srnelgrms98 yoruldu herhalde artık oda sıkıştı içerde eziyet ediyorlar bence kendilerine 😂