Metehanmoom Bayanlar magnezyum ilacını nasıl kullanıyorsunuz doktorun bana verdiği suya atıp eritmelik olandan ??
Ilkayy Metehanmoom bana kocaman hap verdi ortan 2 kırıp içmeme rağmen yutamadım. Bıraktım bide 80 TL verdim ona icinden 3 4 tane zor ictim
Mrsdettr Metehanmoom evet ben onu kullanıyorum Magvital ismi ve gerçekten çok iyi çok memnunum sabahları öyle kötü kramplarla uyanıyordum ki şu anda çok şükür öyle bir sıkıntım yok🙏
aslanreis Metehanmoom bende öyle içiyodum bagırsak emiliminde sorun var ilaçları direk dışarı atıyor emilim olmuyor bütün vitaminlerim agızda eriyenden toz agıza dökülen magnezyumumda
teletabi Metehanmoom ben gün içinde içiyordum doktorum bi zaman dilimi söylememişti. Size doktorunuz nasıl dediyse o şekilde kullanmakta fayda var ama bişey demediyse ben çoğunlukla akşam yemeği yemeden 1 saat önce felan içiyordum saat ⅘ gibi yani
bahtnurr1 Metehanmoom granül şase bişey verdi suda eritme ama direk ağzına dök daha etkili dedi , çay kaşığıyla zor zor yiyerek kullandım
Mrsdettr Denizmila21 bende 1 tane içiyorum düzenli kullanımda işe yarıyor faydasını gördüm ben inşallah sizde görürsünüz 🥰