Tugbaaygt Çam sakura da doğum yapan yada kontrole giden arkadaş refakatçi alıyorlar mi bilginiz var mi?
yeniannna34 Tugbaaygt Merhaba canim refakatçi olarak içeri kimseyi almıyorlar eşin bile 15 dakika sadece görüp gidiyor hemen yanında tek bir kişi kalabilir bende dogum yapan arkadaşlardan duydum 😊
Mom566 Nazli_ayar ahahahah ya ben bu aralar sık sık yanlış yazıyorum ahaha ay çok güldüm kusura bakmayın bi hanımefendi eşim annesine şalgam almış bana birşey almamış gibisinden birşey yazmış ona yazacaktım 😄😄😄
Burcunuz Ben gidiyorm.bir refakatçi alınıyor tabi bebek olduktan sonra baba. Bebeği görüp çıkıyor ama bayan refakatçi kalıyor yanında hastanrden çıkana kdr
Tugbaaygt Burcunuz teşekkür ederim bazı kişiler kimse kalamıyor tek basına kalıyorsun ve bebekle hemşireler ilgileniyor deyince şaşırdım emin olmak istedim 😊
Burcunuz Tugbaaygt hayır kuzum sonuçta doğum yapıyoruz oturup kalkmak zor oluyor nekdr normal doğum da olsa birine ihtiyaç duyuyorsun bebek emzirme konusunda bilgin olmadığında bile tutturun demişlerdi yakının göstersin demişlerdi bana yani alırlar birisini merak etme