BusraYaman @FatosKarakaya Benimde durumum çok musait degil bunlari almaya hatta almadim kimse almadiysa bende alabilirim
Deletedmom18 FatosKarakaya silemiyorsun kendin numaranı buradan canım erkek te var allah seni varya admini çağırda silsin bari
Deletedmom18 BusraYaman bakmam lazım canım seninkini göremedim arkadaşınkini gördüm eşleriniz ile papaz olmayın sonrA
yukselaqr FatosKarakaya lohusa tacı ve terlgi kapi susu gbi seylere talip olabilrm..ihtyacm gercekten war..daha oncede paylasmstm
BusraYaman @Nimetfatih O zamn silince gidiyor demek cunki bende az once attim tekrar geri sildim gitmis demekki admini cagirmaya gerek yok o zamn 😊
Anne3434_ FatosKarakaya canım bende talip olabilirim ablamın bebeği erkek eniştem birazcık öküz hiçbirşey almasına izin vermiyor para da vermiyor eğer gerçekten böyle bişey yaparsan çok mutlu olur 🤗
NaimeYilmaz Burası herkese acık bır platform yani googleden herhangı biri girip yorumları okuyabılıyor o sebeple kısısel bılgı paylasımı yasak 🚫 Binlerce insan kullanıyor bu formu lütfen kişisel bilgilerinizi bu şekilde paylasmayınız