Yarenimm Kızlar sürekli post açmak hoşuma gitmiyor ama sizden başka da soracak kimsem yok kafama takılıyor 36+3 uz dün gece kustum arada oluyor bu normalmidir ?? bu haftada
deletedmom734 Yarenimm 19+2 de sabah çok kötü çıkardım malesef midem kalktı ve tutamadım hala gün içinde bulantım olur anormal bir durum olduğunu düşünmüyprum yengem doğuma giderken kusmuştu
Mucizem Yarenimm canım seni telaşlandırmak istemem ama benim de o günlerde kusmalarım başlamıştı 37+5 de doğurdum ebeler kusmanın Doğum başlangıcı olduğunu söylemişti
Yarenimm Mucizem doktorum haftaya izinden geliyor pazartesi yada salı sezeryan olacağım zaten az daha dursa iyi olur
KemalDuyguSzalan Arkadaşlar selam 12haftalık hamileyim bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başlamıştı ama dünden beri ne yersem çıkarıyorum ve midem sürekli bulanıyor ne yapmalıyım normal mi bu durum 😞😞
Nurbursa 5. Haftada bulantı aşırı yorgunluk kokulara hassasiyet halsizlikle başladım 16 haftaya kadar hayat zindan oldu diyebilirim. Sabah agzım kuru oluyor diye içtigim bi yudum suyu bile sürekli cıkardım. 17 haftada azalmaya başladı ama hala en ufak bişeyde midem kalkıyor ve agzımda tuhaf bi tat var. Allah hepimize kolaylık versin