Merhaba kizlar üç yaşında oğlum var şimdi tekrar oğlum olucak 25 haftalık hamileyim, dizilerdeki gibi doğum hikayem oldu 😃 bundan üç yıl önce bir akşam annemlerle akşam yemeği yicektik erken doğum riskim oldugu için annem sürekli yanımdaydı yalnız birakmiyorlardi annemlerde kalıyordum kendi evime geçtim temizlik vs yapalım diye akşam yemek hazırlarken kettllde sıcak su kaynatmistim bardakla su olceriiiz ya bende bardağa suyu koydum bardak komple patladı ve tüm su karnıma döküldü karnım komple baya yandı o an annem babam panikle su filan tutmaya çalıştı ben tabi çığlık çığlığa bağırıyorum yavrum içimde toplanmış resmen korkmuştu hemen yanık kremi vs sürdüler sonrası zaten sancılarım tuttu inanılmaz bir bel ağrısı dayanilcak bir ağrı degilsi tabi bir yandan karnımın yanık acısı eşim işten geldi neye ugradigini şaşırdı apar topar hastaneye gittik oturduğum mahallede asla taksi geçmez caddeye çıkmak gerekiyor sokaktaki bir komşu beni öyle görünce hemen arabasiyla geldi hastaneye gittik toplam üç tane hastane gezdim hepsi kuves olması şart doğum başlamış bebek kuvesde kalıcak dedi en son Yenibosna safa Hastanesi’nde yatisim yapıldı açıklık sürekli ilerliyordu bir yandan ebe hemşireler karnıma bastırıyor ben tabi agliyorim doğum sancısına değil yanığıma bastırdığı için canım on kat yanıyordu 3saat sonunda plates topunda oturma eğil kalk yaparak açılma baya ilerdi ve mucizemi kucağıma verdiler o an herşey bitmisti benim tüm acılarım gitti tek geriye kalan 5gun boyunca ağladım yavrum kuvesde kalmıştı gelişim vs hepsi yerindeydi ama tedbir amaçlı tuttular şimdi tekrar hamileyim ve eşim elimde sıcak bardak görse ödü kopuyor adam doğumdan sonra yandığım bardağın takımını komple çöpe atmış 😃 en büyük korkum bu yavrumda aniden gelmesi hep diyorum sağlıkla zamanında gelsin diye biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim çünkü burda doğum hikayeleri okumak çok hoşuma gidiyor😍