Ada_kacira Merveliku 15 haftalığım bulantıların bi kaç hafta yoktu şuan yine tip yapmış durumda 🥺🤦🏼♀️
Edaa0707 Merveliku Kızlar 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim karın şişliği ağrı oluyor sizde de oldu mu acaba
Merveliku Elbet-birgun-kavusacagiz benmde aynı şekilde ama sürekli olarak devam ediyor maalesef 😔koku hassasiyeti de başladı . Daha önümüzde çok zaman var 😄
Merveliku Misa34 bende de var o maalesef. Sürekli soğuk birşeyler yemek istiyorum. Yoğurt çok tüketiyorum
Merveliku Elbet-birgun-kavusacagiz dün gittik doktora . Doktorumuz haftaya bakalım dedi. Kese sağlıklı olmuş dedi. Bir hafta nasıl geçicek bilmiyorum 🤷🏼♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz Merveliku bizde dun gorduk kesemizi sukurler olsun iki hafta sonrada kalp icin gidecez insallah onuda saglikla atlatiriz duyariz🤲🧿😊ama zaman gecmiyo😂
Merveliku Elbet-birgun-kavusacagiz gecelerimizi üşüyorum gündüzleri terliyorum . Hasta olmaktan da korkuyorum
Merveliku Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻😍 evet geçmiyor aklım sürekli onda