elfmoom Aag06 ben de iyi dekore eder çizer boyarım ama bu tarz bi ev hiç görmedim mantık bile yürütemedim
Burcu4135 elfmoom hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz. İnsallah cok mutlu olursunuz yeni evinizde Elifcim 🤗
elfmoom Burcu4135 canımmm 🌸 çok teşekkür ederiz amiinn 🙏🏻🥰 Allahım kendi evimizi almayı nasip etsin inşallah
elfmoom ikimelekannesii22 açık renk mi alsam acaba koyu mu koltuklar antrasit berjerin biri açık gri biri siyah zebra perdeler de açık gri
Halimea elfmoom Aklıma başka gelmiyo en iyiysi orayı yok edin 😂.Rabbim insallah evin olmayıda nasip eder cnm benim gülle güle oturun🤗 .
Boncuk123 elfmoom instagramda kirli dükkan diye bir sayfa var ordan duvar desenli yapıskan folyolar var onunla kaplayabilir istediğiniz zaman çıkartabilirsiniz iz falanda kalmıyor 🙂
merakliblog elfmoom bence de bir arkadaşın dediği gibi camları ayna efektli boya ile boya beyaz yerleri de mat griye falan güzel durur
Lulikli @elfmoom acaba iki yüzünü de duvar renginde ince bi alçı panla kapattırsanız olabilir mi ki. Giderken de gerekirse söktürürsünüz. Hem de duvar gibi olur ince de belki bi resim tablo asarsınız odayla bütünleşir 😊