Meryems1 Duşa gircektim farkettim iç dudak şişmiş afedersiniz tam vajinanin orası niye böyle olduki şoka girdim ilk defa farkettim
Kubranurdal Meryems1 canım o bende de oldu doktora sordum bebek baskı yaptığı için şişme oluyormuş korkma yani bende ilk tedirgin olmuştum
Aylinim09 Meryems1 ya bendede oluyo ama dokdoruma sormamisdim ben kabiz olub ikindigimda yada dusa girdigimde fark etdim sisiyo baya
Fatmanur123nrt Meryems1 ay benimde sağ dudak şiş varis var iç kızma doğur mavi damarlar oluştu kan topladı hassas cilt sorunu ve dışkı esnasında çok ıkınmaktan olmuştur dedi
kubraakbas Meryems1 postunuzu gördükten sonra ben de baktım fark etmemişim hiç göbüşten ama benim de olmuş şişlik şekli şemali bi değişmiş 🤦🏼♀️😃 30+1 ben de
Kubranurdal Meryems1 yani yere filan oturduğun zaman sanki kalkarken afedersiniz ama sanki yere şeyin düşecek gibi oluyor elinle de baktığında şiilik oluyor sanki sordum onu bebek baskı yaptığı için öyle olurmuş 😇
Kubranurdal kubraakbas ahahahahah ya gerçekten öyle göbekten görünmüyordu bende geçen aynada baktım dedim nolmuş böyle 🤣