Mom54544 37.4 üm 7 hurma yı yemeye başlasam mi acaba 🤔 doktorunuza sorun demeyin özele gitmiyorum bıraktım devlete gidiyorum çocuğumla ilgili bilgileri bile alamiyorum ki hurma bilgisini alayım
Zeynepdogan Mom54544 valla ben 35den beri hergun 5 tane yiyoruk 40 oldum hala gelen giden yok 🤭🤭🤭basla bence ama tek sayi seklinde ye canim
Mom54544 balbocegim27 Birisi yazmış ya denk gelmissindir 7 hurmayı suya koymuş kaynatmis falan onu mu yapsam yoksa direk yesem mi
Mom54544 Yasirinannesi Ay ne bilem korktum bı an açılma falan oluyo diye 😂 dedim bı anda tutar falan 😁 Nazli_ayar Bende yiyeyim bari 7 tane o zaman şimdi başlayayım 🙂
Yasirinannesi Bence geç bile kalmışsın zaten hurmanın herhangi bir zarari olmaz hemen hop diye açılmada yapmaz korkma bnce😊
Mom54544 balbocegim27 Korktum ondan da ilk doğum açılır falan bı sıkıntı olur eder diye 😂😂 Zeynepdogan hafta da mı degistireyim mesela şimdi 3 38 de 5 gibi falan mı Birisi 7 taneyi suya koyup kaynatmis içmiş yemiş onu dene istersen
Birgul Mom54544 günde 1 tane sabah 1 tane akşam yiyodm ama benim kordon dolanmasından acil sezaryen oldu ama doğumda başlamıştı hurmadan mı bilmem 😀