Veraay60 Merhaba arkadaşlar bu ikiliyi nerden alıcam ve hangi marka alıcam hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
Denizyildizii Veraay60 heryerde satiliyor migros şok e bebek. Depend zaten bi markadır. Ayrica hasta bezine gerek yok
Zeyyyn Veraay60 İnternette yada büyük marketlerde oluyorda bulamadım ben canped aldım aynı işi görüyor sonuçta 😊
Zeynpaltndg02 Eczanelerde var ama depent bez ben aldım kullanamadım ilk hafta sezeryan doğum yaptım edilemedim hiç normal lohusa pedi aldım
Veraay60 dakpinar- bende bilmiyorum inanın sadece hastane çantasına koyulması gerekenlerde ayrı ayrı bu şekilde yazıyordu bende o şekilde sordum 🌻
FatmaNur_ Veraay60 depent trendyoldan aldım ikili paket olarak uyguna geldi. Lohusa pedi de baby turco dan aldım en doğalı oydu. Zaten hamilelik öncesinden kalma açılmamış çok gece pedi var onları kullancam
Veraay60 Zeyyyn birde beden olayı var dimi🍀 şu an için 63 kiloyum 27 haftalık ama o zaman ne kadar olurum bilemedim 🤔 erken mi acaba almak için
FatmaNur_ Veraay60 canım daha erken çünkü bebek 30. Haftadan sonra daha hızlı kilo alıyor. Biraz daha bekle
Veraay60 FatmaNur_ benim rahim ağzı kısalığı var o yüzden erkenden alayım dedim yoksa beklerim ama 🌻💜
Veraay60 Birgul ordan bir sürü sipariş girdim yoktur diye bakmadım bakayım ben oralara teşekkür ederim 🌻