Asil28 Mas0105 yumurtlama canım 4 gün boyunca bank pozisyonunda değerlendir 10 dakika öyle kal yarım saatte ayaklarını duvara dikle sırt üstü yat
Elbet-birgun-kavusacagiz Mas0105 kiz yok ahahahah avakakoyu ezip ustune limon ve tuz dokup yiyecen tek yiyemiyom dedin ya😂
Mas0105 Elbet-birgun-kavusacagiz kafa gitti heyecandan. Sorry😏🤣 Tamam kuzum yiyecegim yarin alacağım inşallah ❤
Bfduam Mas0105 bir gün önce ne kadar silikken, sonraki gün pik olmuş. Benimde böyle silik bi tık koyu olup pik olur mu diye düşünürken seninkini gördüm. Önceki günlerde de böyle silik miydi pik öncesi yoksa bi tık daha koyulaşmış mıydı?
Mas0105 Bfduam kuzum 12.gün t hiç yoktu. 13.gün gorseldekigibi silik oldu. 14.gün de pik oldu. Yani birden pik oldu gibi. Bi 10 gün incir suyu içmiştim ondan mi acaba. Daha önce hiç pik görmemiştim
Bfduam Elbet-birgun-kavusacagiz adet bitiminde mi başlansa yumurtlamadan öncede yenmesi iyi olabilir mi ne dersin?
Bfduam Elbet-birgun-kavusacagiz sen bu arada hamileymişsin yakında okudum. Çok sevindim adına, çok şükür Rabbim kucağına aldırsın inş sağlıkla. Uzundur deniyordun di mi?
Sezya Mas0105 evet canım yumurtlama. Bugünü ve sonraki 2 günü değerlendir. Çatlamadan sonra 1 hafta boyunca avokado yemeye çalış. Döllenme ve tutunmaya yardımcı oluyor.