deno1 Tüp bebekle hamile kaldığım için mecbur doktorum vermişti önlem amaçlı hamile kaldıktan sonra başka doktorla devam ettim bu doktorum kullan diyor ama halada bilmiyorum pihtilasma varmi yokmu kullanıyorum bir sorun olurmu önlem amaçlı kullanılır mı
Elbet-birgun-kavusacagiz deno1 kullanilir canm bende suan hapini.kullaniyorum gerek varki tedavide veriyo doktorlar yoksa her tup bebek gorene verilmiyo
Fatmabulutt deno1 benim pıhtılaşmam yok test yaptırdım herşeyim normal çıktı 2 düşüğüm var bu hamileliğimde önlem amaçlı genede kullanıyorum 2 düşüğüm olduğu için riske atmiyolar
deno1 prensesannesiiiiii @Elbet-birgun-kavusacagiz @Fatmabulutt @Bsrahb Toplu sorayım dedim okadar aylarca saati karıştırmadım bugün ilk defa saati yanlış gördüm 1saat erken vurmuşum bir sorun olur mu ya normalde hergun saatinde vururum
prensesannesiiiiii deno1 sizinki iğne anladığım kadarıyla diğer anne adaylarını bilmiyorum ama ben ilaç kullanıyorum iğne değil canım 🙂
Totomoto deno1 ben önlem amaclı kullanıyırum Testlerde pıhtılasma çıkmadı Ddaha önce 1 kaybım oldugu icin önlem amaclı oksapar iğne kullandırıyor doktorum😍
merakliblog deno1 daha önce düşük, kürtajım yok. Tedbir amaçlı transferden bu yana kullanıyordum 14.haftaya kadar. Şuan 22 haftalık ikizlere gebeyim kullanmıyorum. Keşke baktırsaymışım ama var mı yok mu diye bazen korkuyorum
deno1 merakliblog vala bende hiç sormadım tüp bebek doktoruma uzakta olduğum için başka doktorla devam ediyorum mesaj atsamda oda vebal almak istemez kullan veya kullanma çünkü hamileliğim takibini hic görmedi bende 22 oldum hala devam ediyorum bu doktorum kullan diyor bende kullanıyorum ama tabi bende merak ediyorum
Merveidareci Bende covid olduktan sonra kullanmaya başladım doğuma kadar kullanıcam benim de doktorum riske atmayalım demişti
deno1 Merveidareci evet covid mutlaka kullanılmalı pihtilasma yapıyor çünkü arkadaşım onun yüzünden kaybetti bebeğini kimse kullan dememis bebek doğduğu gün öldü
merakliblog deno1 ben tüp bebek doktoruma gidiyorum kontrole başka doktora güvenmem bu durumda. 5 saat mesafe var ama ayda bir gidiyorum açıkcası muşta yaşıyorum ve burdaki doktorlara güvenmiyorum
deno1 Totomoto hahaah güldürdün beni kız 😃 aynen öyle cektigimize değer insalalh sonu güzel mutlu biter 😊
Cicilibicili deno1 ben gebelik boyu önlem amaçlı kullandım, daha önce 1 düşüğüm olmuştu ve genetik test yapılmadı önlem olarak vuruldum yine de