Huriyegktepe Şuan tam 32+1 gebeyim doktorum 1 haftalık geriden geldiğini söyledi bebeğimin gelişimini 1580 gram sizin bebeginizin kilosu nedir acaba ? içime kuşku düşmedi değil 😔😔
birmavihikayesi Huriyegktepe normal benim de 1500 dü yediklerime daha fazla dikkat etmeye başladım inşallah 3 kg doğsa yeterli zaten
Denizyildizii Huriyegktepe 32+ 4 de 2270 di. Sizin biraz geride ama bu bi sorun olduğu anlamına gelmez. Sağlıklı olsun yeterli
Dilek58 Huriyegktepe benim kızıma 35 haftalıkken 3400 dedi 38 de 2950 doğdu çok şükür sağlıklı sıhhatli dünyaya geldi şimdi 2 ay 10 günlk kilo alımı gayet iyi şükür sağlıklı sıhhatli doğsun alır annesi ultrason eksik ve fazla gösterebiliyr moralini bozma canım hayrlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim 🤲🏻🌸
Tugce-ylds Huriyegktepe 32 de 1.800 dü canım haftasıyla uyumlu demişti doktorum muz ye kefir iç kuruyemiş ye bol bol
Huriyegktepe birmavihikayesi böyle sanki hiç Hamile gibi değilim Canım hiç bişey istemiyor zorla yemeye çalışıyorum miğdem bulanıyor 😔
gokcekocyigit07 Her bebek farklı, 1 hafta geriden, önden giden çok var, stres yapma, dengeli beslen, sağlıklı olsun kilosu çok da önemli değil, bu kilodan daha az kiloda doğup tosun gibi olan bebek de çok 🤗