zaydn Bebeğin kıyafetleri için Dalan toz deterjan aldım yumuşatıcı alsam mı bilemedim siz kullandınız mı kullandıysanız hangisini kullandınız
Ayseee4238 zaydn yumuşatıcı ya gerek yok canım zaten kokular bebekleri rahatsız eder ben yumuşatıcı kullanmiyorum
_anneadayi zaydn Unibaby’nin yumuşatıcısı rahatsız edici koku barındırmıyor, doğal saf su gibi kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık yaptı 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz zaydn kokular bebekleri rahatsiz edebiliyo canm alerji durumuna karsi kullanilmasi onerilmiyo
Chucky9 zaydn ben abc aldım kullandım da hiç kokusu yok neredeyse,memnun etti o bakımdan . Ama şu an alacak olsam uni baby 3 lü set 50 tl’ ye e bebekte. Tabi yumuşatıcı önermeyenler çoğunlukta o yüzden tercih sizin
bahtnurr1 zaydn yani evde yumoş bebek yumuşatıcısı var ama bilmiyorum kullansam mı yoksa özellikle almadım yani
zaydn bahtnurr1 yumoş var aynen ama onu kullanmam diye düşünüyorum alerji yapabilir kullanırsam özellikle bebekler için yapılmış ürün kullanırım
bahtnurr1 zaydn bebek yumuşatıcısı zaten canım yumoşun kokusuz gibi zaten çok az kokusu var. Ama duru granül deterjanım zaten kendisinin kokusu var