saziye06 Ovulasyon testi için hangi marka ve nerden almamı önerirsiniz ?Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Ilkayy saziye06 ben Hepsiburadannaldım canım çok memnun kaldım ingramdakiler gereksiz pahalı loboquick marka 3. Ayda hamile kaldım 1 sene bebeğim olmuyordu sebepsiz yere bu testle hamile kaldım
Havvayy saziye06 trendyolda laboquick markasını sürekli olarak kullandım ve hiç ama hiç yanılmadı testler üstelik bu konuda ustalaşmış biri olarak oldukça uygun fiyatlılar
Basakcim saziye06 ya inanın hiç gerek yok öyle şeylere. Düzenli ve sık ilişkide bulunun yeterli. Bu ovulasyon testleri telefon uygulamaları falan gereksiz stres 😣
mom8327 Ilkayy bende bundan aldım onunla 2.ayda hamile kaldım 😄 bence de bazıları gereksiz pahalı oluyor bende memnun kalmıştım
Ilkayy mom8327 bencede bide istegramda yanında testin macun aldırmaya çalışıyorlar yok ye bunu eşine yedir hamile kalacaksın bizim zavallı insanlarda inanıyor. ☺️
mom8327 Basakcim bence yanlış düşünüyorsunuz gün aşırı 1 hafta buna mecbur hissetmek daha büyük stres oluyor. Benim bazen kayıyor adet günlerim öyle olduğunda hamile kalamasaydım daha büyük stres yaşardım olmuyo mu diye
Basakcim Paranızı da boşuna çöpe atmayın bebeğinize ilerde bişeyler alırsınız , zaten haftada gün aşırı 3 kez birliktelik yaşasanız yumurtlamayı kaçırma ihtimaliniz yok
Asil28 saziye06 instagramda minnakkurabiyelerrr sayfası var şiddetle tavsiye ederim. İki hamileliğimde de testlerin katkısı büyük