yigitegenin_annesi Boncuk123 benım de 10 gğn gecikmişti test yapym negatif 5 gün daha brkledim test yaptm pozitif ti test bozuk olabilir kan ver bence
Zeyna27 Boncuk123 canım belli geç döllenmedir ne bileyim adet öncesi yumurtlamışsındır kan ver istersen kanda belli olur
Boncuk123 yigitegenin_annesi çok heveslenmiştim Ya kesin pozitif diyordum negatif olunca baya üzüldüm. İki günn daha bekleyip öyle kan vercem bakalm😞
Boncuk123 Zeyna27 kuzum 2 haftadır annemlerdeydim daha yeni evi geldik eşimle o süreçte birliktelik olmadı ki. Yani geç döllense bile belli olurda diye düşündüm
Zeyna27 Boncuk123 hayırlısı olsun kuzum belki kanda gösterir kendini bide kan ver duruma göre bakarsın artık
Kizimveoglum2019 Bende bir keresinde aynısını yaşamıştım 8 gün geçirme vardı kan vermiştim negatifti 10. Gün doktora gitmiştim hormon değerlerime bakmışlardı bitanesi yüksekti adet söktürücü vermişti hemen ertesi gün adet olmuştum o ay bende çok heveslenmiştim
Boncuk123 Kizimveoglum2019 olmazsam hafta içi gitmeyi düşünüyorum inşallah bebek yoksa olurum Ya içimi korku sardı
Semayyilmaz Boncuk123 geç döllenme olabilir canim benimde öyle olmuştu oğlumda 6 haftalikken öğrenmiştim belki geç dollenmedir biraz daha bekle 😊
Boncuk123 Semayyilmaz kuzum 2 haftadır eşimle birlikteliğim olmadı farklı şehirlerdeydi o yüzden geç döllenme değildir diye düşündüm