Bayanlar merhaba
Başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak ve bana akıl vermenizi yürekten temenni ediyorum..
Ben 24 yaşındayım şuan tam 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. evli değilim 😕 erkek arkadaşım 37 yaşında birbirimizi çok seviyoruz bu yazın sonuna doğru evlenmeyi planlıyorduk... erkek arkadaşımın ikinci evliliği olacak ilk eşinden bir oğlu var ve eşi ile resmi olarak ayrılalı 5 sene olmuş çocuk için evleri ayırmalarıda henüz 1 seneyi doldurmadı. Eski eşi psikolojik sorunları olan bir kadın sürekli beni ve eşimi rahatsız ediyor. Bana sosyal medyadan mesajlar atıyor ben kocamı çok seviyorum bizim evladımız yuvamız var diye. Erkek arkadaşımın ailesi hep benim arkamda babası istemeye gelelim diyor erkek arkadaşım eski eşine üzüldüğünden ve oğlununda psikolojisini düşündüğü için biraz daha zaman geçmesini istiyordu. 2 gün önce kan testi yaptırdık bu sonuca havalara uçmamız gerekirken ikimizde hiç sevinemedik 😢 ben ailemle yaşıyorum ve benim ailem asla ve asla benden böyle birşey ummazlar annem babam duysa üzüntüsünden kahrolur insan içine çıkamazlar benide evlatlıktan reddederler... Erkek arkadaşım ben yıllardır bir bebek istiyorum sen ve ailen üzülmeyeceğinizi yıpranmayacağınızı bilsem hemen yıldırım nikahı yaparım diyor. Ben napacağımı bilmiyorum yengeç burcuyum anaç bir insanım bu hayatta en çok sevdiğim şey çocuklar 😢 bütün dünyamı bebeğime adarım mükemmel bir anne olurum ama çok insan üzülecek ve eski eşi hep bizimle uğraşacak ben çok yıpranmış olucam 🙁( bebeği aldırdığım zamanda psikolojik olarak yine yıpranıcam geriye dönüp baktığımda kürtaj yapmış bir insan olucam be gencecik yaşımda 😢😢 Çok büyük hatalar yaptım lütfen sizden rica ediyorum kınamayın hor görmeyin hayat tarzımı görseniz asla bu kızın başına bunlar gelmiş demezsiniz. Sizden ricam lütfen bana yardımcı olun bunları anlatacağım ne bir dostum var ne bir akrabam 😢