Başlıkta olduğu gibi sizlere 4.5yil önceki doğumu mu anlaticam. artık 40hafta olduk bebek kanalda her an doğum bekliyoruz bekliyoruz ama gelen giden yok bir gün durup bir gün hastaneye gidiyorum açıklığa bakıyorlar sanciya bakıyorlar tık yok bebenin gelmeye niyeti yok neyse tam 40+3olduk başka şehirde eşimin akrabasinin düğünü var (başka şehir dediğime bakmayın yol 1 1.5saatlik yol otobandan gidersen 40 45 dk sürüyor)bu arada günlerden cuma doktorda ümidi kesti pazartesiye kadar geldi geldi gelmezse sezeryan diyor neyse doktora sorduk düğün var gidebilir miyiz diye gidebilir dedi 6.30da yemek yiyip yola çıktık ama kayınvalidemle gorumcemle sakalasiyoruz çantayı alalım olmazsa çocuğu orada doğururum diye güldük neyse ben hazırlandım makyaj yaptım elbise giydim düğün için yola ciktik hala sancı manci bişey yok düğüne girdik 10dk oturduk oturmadik kayınvalidem düğün hediyesini verdi bende gorumcemi alıp tuvalete gittim akıntı sanmıştım girdim baktım ki akıntı değil nişanim gelmiş ben şok 😯 gorumcene nişanim geldi doğum başlıyor herhalde dedim 😂😂 işte kaynanam ceketini çıkarmamisti zaten durum böyle böyle diye durumu anlattık kayinbabami aradık hastaneye gitmemiz gerek diye 😂😂 kayinbabam arabayı salonun önüne getirdi arabaya bindik ve diyorum ki ben size dedim cantayali alalim diye siz almadınız diye 1.5saatte gittiğimiz yolu 45dk gelmişiz saat 8.45hastaneye giriş yaptık işte direk beni sancı odasına aldılar sıfır sancı açılmaya bakıyorlar acilmam 3cm suni istemedim bekliyoruz işte benim sancılarım arttı acilamayada tamam dediler masaya aldılar suyumu patlattılar gelmiyor biraz ıkindim falan işte bebeğin başı göründü dedi doktor geliyor diye seviyoruz falan ıkındım falan bebeğin kafası çıkmıyor kordon dolanmasi var dedi doktor bebegin o sırada kalbi yavaslari strese girmiş doktor işte normale devam ederim ama ya sen ya bebek dedi ikinizinde sağlığı için sezeryan dedi hemen kabul ettim ikimizide riske atamazdim gece 12 ameliyat ekibini toplayın dedi doktor 1saat içinde ameliyat ekibi toplanana kadar damar yolu açıldı sancı durdurmaya çalışıyorlar işte saat 1oldu ameliyata girdim belimden iğne vurdular doktorum aynı zamannda beni sakinlestiriyor derken masaya yatırdılar kestiklerini falan hepsini gördüm ameliyat ışığından önce inanmamiatim sezeryan kolay geliyor hep sezeryan yapıyorlar diye düşünüyordum 15dk içinde oğlumu çıkardılar gerçektende 3 yada 4 defa kordon dolanmış işte temizlediler solunum verdiler yanağıma getirdiler öptüm yanımdan geri götürdüler ağlamaya başladım oğlumu götürüyorlar diye neyse ameliyat yerini kapattılar falan derken 1.45de normal odaya almışlardı beni biraz ilk ayağa kalkmak zor oluyor ama yere bakmamak lazım yere bakarsan basın dönüyor onun için karşıya bakın dik yürümeye çalışın🌼🌼şimdi ise abi oldu kardeşini bekliyoruz insallah o da Allah’tan bişey olmazsa 2hafta sonra gelecek onun doğum hikayesi abisi kadar heycanli doğum hikayesi olmicak inşallah bakalım nasıl olacak ❤️😍😍😍