Minikmucizembenimmm çok çok geçmiş olsun 💐 benim 2 yaşında bir kızım var çok şükür, oksapar 0,4 ve 100 mg coraspin ile sorunsuz bir gebelik geçirdim. Şimdi yine bebek düşünüyoruz ve romatolojide tahlillerimi tekrarlatmak istedim, daha detaylı testler yapıldı ömür boyu coumadin kullanmalısın dendi. Eğer gebelik düşünüyorsan hemen sabah akşam 0,4 oksapar kullanıcaksın romatizmal bir hastalığın belirtileri sende yok lupus vs gbi o yüzden hematolojide takibin olacak,bu zamana kadar ilaç kullanmadan bir yerine pıhtı atmaması büyük şans dendi. Tek kafama takılan 31 yaşındayım gerçekten bu bir şans mı bu yaşıma kadar herhangi bir pıhtı atmaması, veya tek doz iğne ve coraspinle sorunsuz bir hamilelik geçirmem..çok garip geliyor. Coumadin sıkıntılı bir ilaç deniyor ki bilirsiniz hamile kalmamak gerekiyor kullanırken, ve emzirilmiyor da..3 sene sabah akşam iğne kullanmalıymışım. Haftaya hematolojiye gidicem prof.e bakalım ne duyacağım.. çok uzun yazdım ama hamileliğinizde pıhtışmaya bağlı bir sorun yaşadınız ve hangi testleriniz pozitif çıkmıştı eğer hatırlıyorsanız tabi 🙂 vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim💐