Mucize121 Merhaba kızlar lohusa takımı aldınız mı nereden hangı sayfa veya sıteden aldınız fiyatlar çok yüksek uygun fıyatlı bir şeyler almak ıstıyorum
evlatkokusu0806 Mucize121 lohusa takımları adı altında herşey pahalıdır normal güzel gecelik ve pijama takımı alın daha iyi hem normal zamanda da giyersiniz
Alparasinannesii Ben instagramda Şehriban Uğurluya yaptırıyorum çok güzel ve çok beğendim. SHERE.COUTURE diye geçiyor hesabı bi bak istersen canım
Hlyarsln evlatkokusu0806 evt haklısınz aslında ama sezeryan doğum yapacklar ıcjn lohusa takımı mutlaka önerılıyr cnku dogmdan snra sureklı alttan bakılma yapılıyrmş doğruysa artk dikişler için aslında bnde ıstemıyrm hem pahalı hemde daha kullanmam acıkcası
FatmaNur_ Mucize121 atayım canım https://www.ciceksepeti.com/lohusa-pijama-takimi-uzun-kollu-takim-tampap-3845v-kc8658010
Dilaraeslem Mucize121 instagramdan aldım lohusamavm den güpürlü takım aldım bide taç terlik uygun değil 😭 niye aldım bende bilmiyorum heves ettim çokda gerekli değil bence