Melek__55 Son bir haftadır yemeklerden sonra kıpırtılar his edyorum başladık galiba hareketlere ya sizler 🤩
Mom62266 Melek__55 17 hafta erken diye biliyorum genel de bağırsaklardan gelir o ben 19 hafta oldum ama hala hissetmedim
Mucizem80 Melek__55 bende 17+3 te hissetmeye başlamıştım hafif kıpırtı şeklinde sonraki haftada baya belirgin başlamıştı 🤭
AnayimBenAna_ Melek__55 ilk 15+6 da minik minik kıpırtılar hissetmiştim sonrasında artarak devam etti çok hareketli bi kızım var şuan içerde neler yapıyor neler :)
Melek__55 deutschetraum nasl anladınız bebek olduğunu ben başta gaz sanyorum sonra baktm sık sık olmaya başladı tamam bebiş bu dedim 😅😅😅
deutschetraum Melek__55 pıt pıt vuruyo tekme atıyor 😂 sürekli sürekli eşim bile hissetti aynı anda hissedince anladık
Melek__55 Mom62266 yok bizm bebis çok hareketli ultrasyon da da çok hareketli doktor bebek hareketleri bunlar dedi 😌
deutschetraum Melek__55 bizimkide öyle babası 2 kere denk gelebildi hanımefendi kendi keyfi isteyince oynuyo elimizi koyunca duruyo 😂
Melek__55 Totomoto gıdıklama değilde böyle küçük bir balon patlatlyormus gibi hisetim ilk sonra parmak ucuyla bastırmış gibi bir his olyor 😅
Totomoto Melek__55 o balon patlaması dün gece oldu ama herseye gaz diyorum Galiba ben hic anlamıcam ilerde bile🥺
Mucizem80 Melek__55 benim ilk gebeliğim ilk gebelikte 17. Haftada bebek hareketi hissetmek için çok erken diyorlar hep ama 33 haftalık olduk biz çok şükür hala çok hareketli benim kızım kımıl kımıl karnimda hiç durmuyor 🤭