deutschetraum Sabırsız anneler kaçıncı haftada alışverişe başladınız 20+0 olduk artık dayanamıyorum alıyorum birseyler cumartesi detaylı ultrasona gireceğim inşallah allahın izniyle bir sey cıkmaz
Byz_C deutschetraum 21+1 im sabrettim ben de bugün ilk alışverişimizi yaptık 😌 zor dayandım ama artık bişeyler almak istedim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben detaylı ultrasona girmedim henüz randevu bulamadığım için inşallah geç kalmam ben
cidolila deutschetraum kıyafet alışverişini 35.haftamda yaptım hemen yıkayıp ütüleyip çantamı hazırladım odasını 22 haftalıkken yaptım eksikleri anca şimdi bitti ✅
bebegimizibekliyoruz1 deutschetraum bana kalsa ben başlıcam ama eşim dur diyor sürekli maddi durumumuz da var içinde endişe var galiba korkuyor iki hafta sonra annem kıyafetlerini alıcak oğlumun bende yavaş yavaş kalan eksiklerini alıcam beğendim zaten hepsini indirime girsin az da olsa diye bekliyorum 25+3 üz
MinikMucizeninAnnesi Bende 20.haftamdan sonra yavaş yavaş almaya başladım. Maddi açıdan birden yük olması yerine yavaş yavaş almak daha mantıklı bence ☺️
deutschetraum Byz_C kalmazsınız inşallah 23z haftaya kadar yolu var özelde giricem bende 450 ₺ 🤦🏾♀️ Neyse canı sağ olsun bir sıkıntı cıkmasın yeter
Byz_C deutschetraum teşekkür ederim ben de tam şu anda tekme yiyorum 19. Haftamda başlamıştı😌 Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin bebeklermizi inşallah ❣️❣️
Emsare Ben çok erken başladım ya 8-9 haftalık belki de. Yavaş yavaş indirimleri yakaladıkça aldım hep
Aybuss 30 haftamda alışveriş yaptım.. Hemen yıkadım ütüledim yerine yerleştirdim 🤭 32 haftam da hastane çantasını hazırladım koydum..