Sevimlianne_adayi canım benim benim yengem 4 senelik evli mart ayında 5. Seneleri bitiyor. Bu ay bebeklerini kucaklarını aldılar. İlk 2 sene onlar kendisi istemedi, sonra da cocukları olmadı, herhangi bir sorun yoktu üstelik, doktor sadece ağabeyimin sperm kalitesitesinin düşük olduğunu bunun sebebinin de sürekli deniyor olmaları olarak söylemiş, ama doktorun dediklerine uymalarına rağmen yine olmuyordu. En son umudu kestiler ve dediler ki yok bizim cocuğumuz olmuyor, oluruna bırakalım 1 sene daha olmazsa tüp bebek deneriz daha yaşımız genç. Ve artık döngü takip etmeyi, doktor kontrollerine gitmeyi, kafaya takmayı sürekli cocuk cocuk diye dua etmeyi, ettirmeyi bıraktılar. Ve stressi bıraktıktan 4 ay sonra rabbim nasip etti. Ki yengem 4 aydır test dahi yapmamıştı acaba mı diye 😌 hatta nasıl olsa bebek olmuyor köpek sahiplenelim demişlerdi biz köpek arıyorduk etrafta 🥰 sonra bir gün adetinin 5 gün geçtiğini söyledi bizim ısrarımız üzerine test yaptı öyle öğrendik. Rabbim inşallah sana da böyle güzel bir haber verir umudunu kaybetme sakın sakın sakın. Vakti zamanı var demekki 🥰 canım benim.. canını sıkmak istemem ama şunu da söyleybilirim bir akrabamız 15 senenin ardından 5. Tüp bebek tedavisinde başarılı oldu ve maalesef doğumda ikiz bebeklerini kaybetti. Artık çocuk istemiyorum benim için cocuk defteri kapandı dedi Ve 2 sene sonra rabbim ona kendiliğinden, herhangi bir tedavi vs olmaksızın evlat nasip etti şimdi kızı 4 yaşında. Stres cok kötü birşey bütün organlarımızı etkiliyor maalesef. İnşallah rabbim sana da sonu böyle mutlu biten bir hikaye yazmıştır 🌺 sağlıcakla kal