Benim de sonum suni sancı gibi görünüyor. Ay neler neler diyolar. Ölüm gibi, yok sezaryenle yap kurtul, suni sancı şöyle beter böyle beter. Ama hepsine kulağımı kapadım. Çekeceksem ben çekicem. Sezaryenle karnım 8 kat kesilecek; derim, epitel dokum, yağ dokum, kaslarım vesaire… sonra bebeğimi çıkarıp aynı dokuları dike dike 8 kat yukarı çıkacaklar. Çok ciddi bir karın ameliyatı sezaryen. Ama suni sancıyı hadi diyelim çektim 24 saat. Sonrasında bebeğimle çok rahat kendim ilgilenicem, duşumu alıcam, kaliteli bi şekilde hayatıma devam edicem. O yüzden kimsenin söylediklerini dinlemiyorum. Bence siz de burda komple teorilerini dinlemeyin canım anneler 💕 herkesin ağrı acı eşiği çok çok farklı. Ben 10 üzerinden 2 hissederim, Ayşe hanım 10 üzerinden 7, Fatma hanım 10 üzerinden 10. O yüzden zihninizi bulandırmayın, negatif doğum hikayeleri okumayın, dinlemeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğal doğum, normal doğum, vajinal doğum adına ne derseniz deyin; bütün memelilere bahşedilmiş bir mucize. Bence keyifle çocuklarımızı doğuralım. O an bize özel, ne hissedersek o an bizim. Ben hiç açılması yok, suyu gelmemiş diye sezaryene alınan bi balina ya da bi kedi görmedim. :) doğamızda bu yok. Çatır çatır doğuralım anacım. He şu da var sezaryeni kesinlikle inkâr etmiyorum. Belki çok ciddi sıkıntılar oldu, makat geliş pozisyonundadır, doktorun acil müdahalesi gereklidir bu durumlarda okeyim, ama gerekli değilse normal doğum. 🏋🏼♀️ suni sancılı, ya da suni sancısız fark etmez 🥰