Sultis123 ben 37 haftadan gun aldim kontrolum vardi gittjm domtor muayne etti ekimin sonuna ortasina olur dogumun dedi yinede son haftaya yalklatgm icin nst iste nstede cok fazla sancilar cikti kesintisiz ama ben sadece belimde adet sancisi gibi bi agri hissediyodim cok siddetli degildi . Doktora goturdum bakti alttan muayne etti 2cm aciklgn var yats yapcam dedi saaat 12 civariydi . Eve gittjm dus aldim oyalandim biraz daha acilmam olsun diye 4 de haftaneye gittim yatisim yapildi nstye bagladilar 5den 8 e kadar kendi sancimi takip ettiler kendi sancinlar dogurusun dediler ama ne yazikki ben hhala bsey hissetmiyodum acilmamda hala 2 cm di. Sonra saat basi altan muayneye basladilar 9 da 3 cm oldu derken artik bebegi tetiklememiz lazim en dusuk dozda suni sanci vercez dediler 10 bucukda suyumu patlattilar dogumu baslattilar 5 cm le suni sanci vermeye basladilar sancilarim arttikca acilmamda artti en son 12 bucuga kadar sanci cektim acilmam 8 9 cmdi ve bianda ikinma geldi bana ebe ye bagiramadm bile nefesim kesildi sanki cocuk cikti cikacak gibi apar topar masayi hazrladilar 10 dk icinde dogum yaptimm sukur aslinda dogumum cok kolay oldu ama yirtiklarim oldu enfeksiyon vardi gebeligim boyunca dikisler tutmadi 12 45de bebegim dogdu ben masadan 1 bucukda indim malesef. Dikis benim icin cok zor oldu ust uste dikis attilar bide narkozun etki etmedgi yerlerden yapti derinden aldi atmasn diye bildginiz canli canli dikis atildi cok zor gecti onjn disinda kolay bi dogumum oldu. 37 haftalik 2890 gram bebegim geldi dunyaya suan yanimda uyuyoo 👶burdaki dogum yazilarini okudgumda acaba bende yazar boyle bebegm yanimda dermiyim diyodum son 21 gun derken kucagima aldim kuzumu darisi butun hamislere 🤲🌸cok uzjn oldu hakkinizi helal edin Rabbim hepinizi bi avzda kurtarsin insallah ❤