Fatossakin Mltm07 Fureyya Zilal Hocagil benim doktorum ama ayrıldı haftada 2 gün geliyor.bende değiştirmeyi düşünüyorum hastaneyi pek ilgisizler son günlerde.
Mltm07 Fatossakin hastaneyi sevmiyorum muayene ucretine gore eski ama doktorum icin gidiyorum oraya asli coskun sevket isterseniz birde ona gidin
Mltm07 lunam bende oyle dusundum doktorumda onerdi zaten radyoloji degilde perinatologa git dedi doktor olarak burda mehmet bey var memnun herkes dedi
lunam Mltm07 dün gittim ama hala eşleri almıyorlar. Her kapıda uyarı var hala refakatçi alınmadığıyla ilgili. Bir tek detaylıya girenlerin eşlerini alıyorlardı.
Fatossakin Mltm07 hastaneye devam edecek olsaydım Ayşe Solaroglu’na gidecektim ama çok soğudum hastaneden.Dusunmuyorum oyuzden
wills lunam canim senin doktorun kim? Ben de oraya gidiyorum 15 haftaligim ve doktor her gittiğimde eşin nerde burdaysa çağıralım diyor her seferinde. Baya oldu ya eşleri içeri alalı 😯 anlamadim sizin nasıl almıyorlar..
lunam wills Ben de 15 haftalığım, doktora hiç sormadım açıkçası çünkü beklerken de baktım kimsenin eşini almıyorlardı. Bir daha gittiğime sorayım bakayım.
wills lunam benim doktorum canim Tülay hanım. Kesinlikle sorun çünkü eşler Bayadır giriyor 🤷♀️ gelmese bile her seferinde soruyor baba geldi mi diye.
Beyzey53 lunam ben ayse hanıma gidiyorum. Doktora başlarken 1 kisi refakatçi girebiliyor değil mi diye doktora sordurarak onunla takibe basladım. Onlar da sordular ve girebilirsiniz demiş doktor. Beraber giriyoruz
wills Mltm07 tabi tabi mutlaka, çünkü bu doktorun kararı değil muayeneye biri alıyorsa hepsi almak zorunda.