Sina Kızlar merhaba tansiyonm bi kere 13 bi kere 14/9 a çktı drm alfamet sabah akşam 1 kere başlattı bende korkuyrm içersem bişi olur die bi içip bi içmiyorum siz ne zaman nasl başladnz
Hayal_et07 Sina ilaçlar bi zaman sonra alışkanlık yapıyor . 1 haftalık kontrol edildi mi sabah akşam ölçmeden mi verdi. Bence bilinçsiz bir kullanım. Başka doktora görünün derim
Kubramagdalena Sina doktorunuz uygun gördüyse kesin kullanın. Benim ilk gebeliğimde de öyle başladı sonrasında 21lere çıkınca erken doğuma aldılar. Önemsenmesi gereken bi durum. Çok dikkatli olun lütfen.
Minnak-kalbim Sina canım 14/9tehlikeli Allah korusun bebeğe de sana da zarar gebelik zehirlenmesi eder kesinlikle kullan kimsenin dediğine bakma alfamet zaten 3 saate anca ise yariyo hamilelikte alfamet tansiyon ilacı tek veriliyor bnde günde 4kez kulnym
gokcekocyigit07 Yalnızca doktorunuzu dinleyin, tansiyon şakaya gelmez, ilaçları düzensiz kullanmak da zararlı.
mineirem Sabah akşam kullanıyorum öğlen düşmezse öğlende kullanıyorum günde 8 adete kadar serbest bana