merve-s-i arkadaşlar özel hastanede kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran varmı fiyatları nasıldı devlet hastanesinde ücretsiz mi yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba ?:)
ebozbey merve-s-i ben hiç devlete sormadım bile . Burda özel hastanede yaptırdım bayada pahalı bir hastane ama 100 TL aldılar sadece.. kan tahliliyle 160 oldu
frambuaz merve-s-i devlette ücretsiz. Özel hastanede de doktor receteyle yazıyor o recete ile alırsanız 85 tlye fılan denk geliyor daha gecen hafta yaptırdım
Angela merve-s-i Devlette bedava. Tabi doktorunuza bağlı. Benim doktorum yatış yaptırdı bana 1 saat bisey iğneyi olana kadar yoksa 500 lira dedi verme gerek yok dedi sagolsun
Cemresra ebozbey cok iyi yaptırmıssınız ben bizim burda sordum sadece ıgne 500 lira dediler tahlil dahil degil benimde gunum yaklaşıyor devlette yaptıracam o yuzden ilk dogumda da devlette yaptırmıştım
Cicek08 Angela Merhaba sizde özel de mi yaptirdiniz . Benim doktorumda yatış gibi yapicaz iğne vurulup cikicaksin dedi de daha mı uyguna geliyor yani size de öyle deyince merak ettimm. Ozeldeyse ne kadardi fiyat