TMelikee00 Arkadaşlar lohusa seti yada pijama takımı internetten alan var mı hangi siteleri öneriyorsunuz model tercihi olarak kullanışlı olanlar nelerdir acaba 🙄
Bskaymazz1 TMelikee00 İnternetten kalıplarını bilmediğim için tercih etmedim. Lcw den aldım hem kumaşları güzel pamuk yumuşacık hemde görerek almak daha mantıklı diye düşünüyorum 😇
keskin0072 TMelikee00 bu uygulamayı çok kullanmayı bilmiyorum fotoğraf nasıl yüklerim yardımcı olursanız atarım tabi
Zlyhky Antepden yazıyorum ben erbagci diye çamaşır satan bı yer merkez de baya kaliteli Instagram dan yazın erbagci diye baya güzel lohusa takımları var
TMelikee00 Hlyarsln nereden alabilirim önerebilecegin bir yer var mı direk dantelli setler için gereksiz deniliyor daha kullanışlı birşey mı alsam acaba dediğiniz gibi
Hlyarsln TMelikee00 kesnlkle dantelli faln gereksiz bnce göşterısten ziyade rahatlıgnz önemli bnce lcw bakabilirsiniz bılmıyrm eger malını faln begenırsenz tabı bnde bu hafta ıcı bakacam açıkcası 1 tane yedek alım ıstıyrm ne olur ne olmaz dıye
keskin0072 Eligulu pierre cardin ama fiyatını hak ediyor 3lü hem yaz hem kış kullanabilirsniz fiyatı 325 tl
Isimsiz66 TMelikee00 instagramda madre bebek diye bi sayfadan aldim 170 liraya sabahlikli mali filan cok guzel.geldi bayildim tavsiye ederim
Isimsiz66 TMelikee00 rica ederim hatta bebegime de isimli takim yaptirdim oda guzel geldi bakabilirisniz ordan