limonluukekk Pirayeada enfeksiyondur bende 14. haftadayim gecenlerde cok agridi bol su içtim dinlendim gecti
Onner Pirayeada bende 13+2 haftalığım bende de oluyor afer ağrısı gibi, rahim büyüyor ondan oluyormuş zaten cok uzun süreli olmuyor sancıları en fazla günde 3 4 kere 15 20 dakka sürüyor bazen daha az. Bir de ani ve ters hareketlerde karnıma bıçak batması gibi ağrı oluyor bu da normalmiş rahimi tutan bağlar varmış rahim büyüdükçe onlar geriliyormuş.
Melek141120 Sanırım büyüdükçe oluyor bende hala ara ara oluyor 21+2 deyim her zaman da vardı ara ara adet ağrısı gibi kaşık ağrım oluyor ama sürekli değil ve çok bi acı da değil dr normal Demişti
AnnelikHayali Ben de aynı haftadayım. Birkaç gündür bende de oluyor. Hatta ultrasonda da gördü doktor. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. İdrar Testi istedi, sonuç temiz gelince yorgunluktan da olabilir. İstirahat etmelisin dedi.
Pirayeada Bol su içiyorum ilk defa oldu 14 haftaya kadar hiç ağrı yaşamadım ilk gebelikte yaşamıştım bunda hiç ağrımadı bugün başladı enfeksiyon sürekli oluyor bende de