Zeynep69 Havvanure tebrik ediyorumm saglıcakla büyüsün inşallah Allah saglıklı uzun ömürler versin normal mi yaptınız kaç haftalıktınız tecrübelerinizi bekliyoruz
Fatmanur123nrt Havvanure ay sizinle postunuzda yazışmıştık siz doğum yaptınız ben hala bekliyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlatlar olsun miniğiniz 😍 2 cm açılma ile bende bekliyorum sıfır ağrı sancı hayırlısı
Havvanure Zeynep69 39+2 de doğdu çok şükür en yakın zamanda hikayemi yazacam ama özellikle sıcak duş ve inşirah süresi sancıya açılmaya birebir🌺
Mom8237 Havvanure zeynepin_annesiiii aaa ikinizde doğurdunuz demek 😊 gözünüz aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌼
zeynepin_annesiiii Havvanure dikiş atılırken çok. Zorlandım . Bide sancıları çekerken ikinirken . Ama bebek çıktıktan sonra bir rahatlama geliyo . Başı çıkınca tamam 😂
Havvanure zeynepin_annesiiii Bende sancılarda ıkındım biraz oğlumun kafasını büyüttüm😅😅Dikiş değilde iç temizlemesi yapıldığında biraz huzursuzlanmadım değil😂😂
Havvanure Fatmanur123nrt Sancı bi gelse gerisi kolay oluyorda bol bol yürüyün ama baya faydasını görürsünüz ben sıramı saldım darısı size♥️♥️
Fatmanur123nrt Havvanure ben çalışan biriyim 23 Ağustos da izne ayrıldım sürekli yapıyorum yürüyüş iş yeri katlıydı sürekli merdiven falan evde pilates de yapıyorum ama yok anam gelmiyor kız hareketli biriyim hiç yerimde durmam pratiğim bekliyoruz bakalım
zeynepin_annesiiii Fatmanur123nrt kaç haftalık kuzum . Ben haraketlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben çok haraketsiz bı hamilelik geçirdim
Havvanure zeynepin_annesiiii bana çok az kesi yaptıklarını söylediler ama tuvalete gitmeye bile çekiniyorum dikiş sayısını bende bilmiyorum🙊