canoldunbebegim Kızlar selam müsaitliğim ve izinlerimiz o haftaya geliyor ama en son 23 e kadar bakılıyor dedi doktorum çok mu geç olur 23 te gitsem giden var mı sizler kaçıncı haftalarda yaptırdınız ?
Eabkrc canoldunbebegim Bende 19. Haftada gidecem randevu aldım acaba cokmu erken ki ya bilen cevaplasa
Hilal-95 canoldunbebegim gideceğiniz yer cihazları uygunsa veriyor gittiğin yerede bağlı ama en son 24 haftaya kadar bakılıyor bende 23+3 de gittim ama onlar verdi bana randevuyu hesaplayıp adet tarıhıme göre zaten
Sevilss canoldunbebegim var git geç değil 22+3 de gittim bende istediğim Dr a anca randevu alabilmiştim
canoldunbebegim Eabkrc 21 ile 23 arası en uygun dedi doktorum canım çünkü erken haftalarda beyin ve kalp gelişimini tam göremeyen olabiliyormuş bende şuan 19 haftalığım bu arada
mineirem Eabkrc çok erken canım 19 da gittim 23 te tekrar görmek istedi daha tam gelişmemiş büyümemiş olduğundan göremedibu hafta tekrar gidicem
-Ozge- Tam 23 olduğum gün yaptırdım bence çok daha iyi oldu böylesi bebek daha fazla gelişmiş oluyor o haftada. Erken yaptıran bazı kişilerin ilerideki haftalarda tekrar yaptırması gerektiğini okumuştum bebek tam gelişmediği için
canoldunbebegim -Ozge- evet bende öyle bişey duydum ama sorun şu ki benim bebeğim bi hafta gibi bi süre önden gidiyor adet tarihime göre tam 23 te gideceğim ama ultrasonda daha önde çıkacak acaba bu sorun olur mu doktorumada sormayı unuttum
Eabkrc canoldunbebegim oylemi tamam canim yönlendirmedi randevu aldigim ksiide iste olmaz demedi sagol ben randevuyu erteleyim en iyisi
canoldunbebegim Hilal-95 anladım peki haftasıyla uyumlumuydu bebeğiniz benimki biraz önden gidiyorda o yüzdende tedirginim daha büyük çıkar diye
canoldunbebegim Sevilss benimde tarihler olarak ancak o zaman müsaitlik oluyor işte öyle gideceğim ama ultrasonda biraz önde çıkıyor bebek nasıl olur bilmiyorum
figen1 canoldunbebegim ben de 23 nde gidicem üniversite o tarihe randevu verdi geç olsa doktorumuz söylerdi bnce ideal kafanıza takılmasın hiç
Betulkayaar canoldunbebegim ben 23 +3 te yaptırdım. Devlette 24 ten sonra yaomıyorlar diye biliyorum ama özelde böyle bir şart yok.
canoldunbebegim Betulkayaar teşekkürler canım doktorumda o şekilde söyleyince tedirgin oldum zaten devlete randevu bulamadım mecbur özel olacak
Hilal-95 canoldunbebegim 6 7 gün oynuyor benmde ama sorun görmedi şeker yüklememde normal çıktı şükür olablıyor geri olmasından biraz önde olması daha iyi gibi bence sağlıkla gelsinler🙏🏻