Merhaba arkadaşlar.
Herkes gibi benimde gözüm sezaryandan korkuyordu. Hep kendimi normal doğuma hazırlamıştım. 40+1 de doktora gitmiştim. Artık son günlerin haftada 3 kez kontrole geleceksin dedi. Pazartesi çarşamba cuma olacak şekilde. 2 gün sonra tekrar gittim doktora. Bu haftada bebek gelmezse ne olur diye sordum 41e kadar bekliyoruz dedi. Suyunada bakalım dedi suyuma bakınca hiç suyumun kalmadığını söyledi. Ama benden hiç su gelmemişti doktora sorduğumda büyüdüğü için yeri kalmadığından böyle olabiliyor dedi. Acile gitmemi ve yatış yapmam gerektiğini söyledi. Bende yatış yapıcam beni takip edecekler diye düşündüm. Yatış bölümündeki doktorda muayene etti ve suyumun kalmadığını bebeğin gelişimininde gerilediğini söyledi 3 hafta kadar. Sezaryana alıcaz dediler. 2de muayene randevum vardı 3:30da sezaryana aldılar. Beni hazırladılar ameliyathaneye götürdüler. Başımda 10-15 kişilik bi ekip vardı. Hepsi çok tatlı insanlardı başımı okşayan, benimle muhabbet edenler. Neysee uyuşturdular sezaryana başladılar. Çok kısa bi süre sonra meleğimin sesini duydum yanağıma koydular 😍 çok güzel tarifsiz bi duyguydu allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 Hiçbir şekilde bişi hissetmedim hatta bu kadar kolay mıydı dediğimde bunun sonrasıda var dediler (sonrasıda korktuğum gibi olmadı) 😂 benim kanamam çok olmuş o yüzden odaya alındıktan sonra karnıma içi su dolu büyük poşet koydular pis kan aksın diyeymiş. Uyuşukluğum gidince o biraz canımı acıttı ama katlanılamayacak gibi değildi. Aynı gün akşamında yürüttüler zorlanmadım yürürken hemşire tahmin ettiğimden çok daha iyi durumdasın dedi ve sontamı çıkardılar. 2 gün hastanede kaldık. Korkulacak hiçbir şey yokmuş önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı sezaryandan korkmayın arkadaşlar. Bu arada Alanya’da yaşayan arkadaşlar varsa Alanya Eğitim ve Araştırma hastanesini kesinlikle tavsiye ediyorum çalışanların hepsi çok ilgili ve cana yakınlardı. Özelede gitmiştim ama kesinlikle Başkenti tavsiye etmiyorum.