KucukAnne538 _ipekkkkk Öyle demeyin ya bir bakmışsınız benim gibi çift rakamlardasınız çok hızlı geçiyor aslında bize geçmiyor gibi geliyor🤩❤️
KucukAnne538 Mervenurns Allah kolaylık versin kız göbekle falan nasıl yaptın taşınma işini sen 😂🤩 Şimdi de hayırlısıyla gözünü kapar açarsın bi bakmışsın bebiş kucağında🌸🥰
Mervenurns KucukAnne538 ben pek bir şey yapmadım acıkcası ama sürekli etrafta dolan şunu söyle şunu böyle derken baya yoruldum valla :) yerleştik allahtan amin canım hepimizin inşallah ya
_ipekkkkk KucukAnne538 Aynen öyle Rabbimin izniyle hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸💗
yigitegenin_annesi KucukAnne538 bende yarın böyle bir post açiçam soon 99 diye hep onu beklemişimdir😂
KucukAnne538 yigitegenin_annesi Ahahah Alemsin kıız 😂🤩 Ben kızımda son 100 diye açtım sanırım oğlumda da böyle açayım dedim bende bunu beklemiştim bende gelenek oldu gün postu açmak sanırım 3. Bebede de son 50 diye açarım 😂😂😂
yigitegenin_annesi KucukAnne538 hani ikili ye düşünce çabuk geçiyor ya o yüzden 99 bekliyorum😂 inşlaj dedikleri gibi tez zamanda geçer 🙏 sende sağlıkla kucağına alırsın inşlah
yigitegenin_annesi KucukAnne538 50 ye gelincede son 50 diyr açiçam 😂sonra soon 10 diye sonra durum artık😂
KucukAnne538 yigitegenin_annesi Vallahi benim 2li rakamlara düşene kadar aşırı hızlı geçti bakalım bundan sonrası nasıl geçecek 😂🤩 Sende Sağlıkla al kucağına inşallah minnoşu ya😍
KucukAnne538 Seymamsl Kız gerilme dur Daha gerilmeye çok var 30dan sonra gerilmeye başla daha var 😂😂❤️
Seymamsl yigitegenin_annesi gerçi Buda uygulamaya göre normal olursa belki daha erken yada daha geç 😂
KucukAnne538 hsqldnbebeqm Anaamm kuzum daha yolun başı🥰🥰 Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin minik kuzu😍🙏🌸
hsqldnbebeqm KucukAnne538 amin, hepimizin de inşallah 🥰 2. Bebeğim olucak ilkde ite kaka zor bitti günler 2.de hızla geçer anlamazsın diyorlar hadi bakalım inşallah diyelim ona da. 🤣