Mucizem0405 Merhaba kızlar 24+6 haftalık hamileyim şiş dolgun olan göğüslerim söndü eski haline geri döndü normalmidir yoksa doktoramı gitmeliyim valla arada kaldım bilemedim stres oldum bileniniz varmı neden olmuş olabilir 🤷🏼♀️
Dilaraeslem Mucizem0405 normal hamileliğin başından sonuna kadar bunu yaşıyıcaksınız bazen iri dolu dolu ağır oluyor bazen sönüyo bazen acıyo bazen acımıyor hormonlardan kaynaklı
Happy-41 Mucizem0405 normal bende telaş yapmıştım bazen sertlesiyot dolgunlasiyot ,bazen de sönüyor benden o haftalarda sütte gelmişti bi tane göğsümden korkmuştum normalmiş ama haftaya hormonlardaı göre göğüslere de kendini hazırlıyor
Mucizem0405 Sibelnecdet çok teşekkür ederim bütün gün cevap bulamadım bu konuya inşallah süt hormonlarımızda geri çekilme olmamıştır 😥
smmamoms Haftamdayım benim de öyle oldu. Ucu hala çok hassas ama sanki göğüslerim çekildi gibi 🥺 inşallah normaldir bir dahaki kontrolde doktoruma soracağım
Mucizem0405 smmamoms 2 hafta sonra benimde kontrolüm var not aldım gittiğimde sormam lazım çok kafaya takıyorum :(
Happy-41 Mucizem0405 aynen öyle benimde ilk gebelik buradaki arkadaşlarda normal demişti saolsunlar ben yine rahat edemeyip doktorda sordum o şekilde rahatladım .