Srp12345 Kızlar bu haftalarda bebeği aşağıda oynadığını hissediyorum göbek deliğinin altindami aynı hizadami onu pek anlayamıyorum siz nerde hissediyorsunuz 😊
greybrde Srp12345 ben hep kadıklarımda hissediyodum o haftalarda çokta form açmıştım bir tuhaflık varmı diye şuan çok şükür 32 haftalık olduk halen çoğu zaman aşağıda endişe etmeyin yani normal 🥰
Glcntn Srp12345 benim hep göbekseliği altında oynadı bi sağa bi sola tekme atıyor bu haftalarda göbek üstüne henüz çıkmadı diye biliyorum .
2-prensesannesiii Srp12345 Bende 23 haftaligim ama hep kasiklarim da hissediyorum . Daha yukarılarda hiç hissetmedim hep aşağıda
Srp12345 greybrde Maşallah hayırlısıyla kucağıniza alın inşallah aşağıda oynayınca tedirgin oluyor insan hâliyle çok teşekkürler 😊
Zeyzey91 Ben de 24+5 teyim aynı şekilde kasıklarımda hissediyorum bazen acaba diyorum bebek aşağı mı indi:D sonra baktım göbek deliğimin de sağında solunda oynuyor tamam dedim sorun yok😂
Srp12345 Zeyzey91 aynı bende pek ayırt edemiyorum da genelde aşağıda hissediyorum ☺️ normal galiba hayırlısla kucağımıza alalım inşallah
2-prensesannesiii Srp12345 Ben doktora sormuştum normal daha dedi . İlerleyen zmaanlarda yukarı çıkıyormuş.