Be1911 Sedaaaa2 cinsiyet tahmini kaçıncı haftada yapılmıştı sizin acaba benm de erkek mi olur belki değişir diye düşünüyorum kesin konuşmamıştı doktor
Sedaaaa2 Be1911 benım doktorum direk 16 da soylerım dedı herhangı bı tahminde bulunmadı ve direkte söyledi
Kader60821 Merhaba bişey sormak istiyorum ben 12+0 yarın kontrole gideceğim ve şimdi canım turşu istiyor hayırlısı olsun elbette fakat kız olma ihtimali olabilir mi?
Dmlbrhn Kader60821 benim ablam da cok tursu yedi, erkek yegenim oldu 😍 aslinda ye eksiyi cikar ayseyi diyorlar ama nerdeyse her eksi yiyen gebe arkadasim erkek dogurdu 🙈🌺
Dmlbrhn Sedaaaa2 erkek bebek belirtileriniz neydi acaba eksi yemekten baska? Kendimle karsilastiracagim da, ben de cok tursu yiyorum, 12+1 deyim ve Cuma.gunu doktora gidecegim, cok heyecanliyim 😍🙈
Be1911 Sedaaaa2 yok şu an memleketteyim de Ankara’ya dönünce eşimle birlikte öğrenmek istiyorum bir iki haftaya öğrenirim bende inşallah 😍
Mihrimahirem tazeannecik1 en erken haftaya,21. Haftada yani 🤷🏻♀️😅 erken öğrenenler yatın kalkın halinize şükredin 😂
Be1911 Sedaaaa2 evet yer bulabilirsem oraya gitmeyi planlıyorum. Birde ayrıntılı ultrason için hastane arayışındayım. Özele mi gideyim devlete mi onun kararsızlığındayım
Be1911 Sedaaaa2 galiba kadın doğuma değil perinotoloji bölümüne randevu almalıymışız 😂😂bende tam bilmiyorum ama
Dmlbrhn tazeannecik1 Allah kavuştursun saglikla insallah 😍 erkek bebek belirtileriniz neydi acaba? Kendimle karsilastiracagim da 🙈
tazeannecik1 Dmlbrhn Teşekkür ederim Allah razı olsun☺️☺️ bütün belirtilerim kız belirtisiydi turşuydu buluntaydı ne bilim 🙈
Dmlbrhn Dmlbrhn Sedaaaa2 cevabınız icin cook tesekkur ederim ❤ benim de göbeğimde düz cizgi halinde kıllanma oluştu 😁 ancak sivilcem hic cikmadi 🙂🙂 hic bulantiniz oldu mu acaba?