Mihrimahirem tazeannecik1 en erken haftaya,21. Haftada yani 🤷🏻♀️😅 erken öğrenenler yatın kalkın halinize şükredin 😂
Dmlbrhn tazeannecik1 ben de cuma gunu gideceğim 🙈 ama daha 13. Haftadayiz 🤷♀️ cinsiyetini ne dusunuyorsunuz? ❤ anneler hissedermis 🙈
tazeannecik1 Dmlbrhn Ben kız hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek dedi bakalım çok merak ediyorum yarın gösterir İnşallah 🙈😬
Hayallerim95 tazeannecik1 kız hissediyorsan kızdır bence bende erkek hissettim hep 12 haftalığım doktor erkeğe benzettim dedi ama kesin olarak 14 15 te netleşir dedi😅
Dmlbrhn tazeannecik1 benim de tam tersi vallahi 🙈 ben erkek hissediyorum, esim dahil herkes kız diyor 🤭🤭 hayırlısı olsun hakkimizdwla, saglikla kavusalim yeter 🙈🤲
MrsMavis tazeannecik1 bende aynı durumdayım 13 +4 üz şuan ancak 1 hafta Sonra kontrolüm var Allah nasip ederse öğrenecez cinsiyetini 😇
tazeannecik1 Hayallerim95 Bizede 12 de kız gibi dedi bende hislerime daha çok güvendim ama herkes belli olmaz o değişir falan dediler hep o yüzden çok merak ediyorum ☺️ Sağlıklı olsunda ama insan merak ediyor 😌
Gamzenur35 Hayallerim95 Ben ilk kızımda kız hissetmiştim kız oldu ama bunda hep erkek hissettim ve kıza benzetti doktorumuz 16. Haftada :)
Hayallerim95 tazeannecik1 aynen canım sağlıklı olsun tabi de insan merak ediyor ya 🙈 Hayırlı evlat olsunlar önce o 🥰
Serap_kartal5 merveees inşallah benimde böyle olur 🙌🙌🙌benim kalbimden de geçen kız fakat erkek diyorlar
tazeannecik1 Sedaaaa2 Aaaaaa seeeeen 😯birşey söylicem ama gülme 😂😂😂 ben rüyamda bu ismi gördüm biliyor musun yani senin adını kızım oluyyyyyyooorrr yazmıştın buraya şuan ismini görünce dejavu oldum 🙈🙈🙈😂😂😂
Sedaaaa2 tazeannecik1 ohaaaa tüylerim bi an diken diken oldu inanır mısın ayyyy 🥺🥺🥺🥺 ne dicegimi bilemedım su an cidden aaaaa ay aglıcam ya aaaa 🤧🤧🤧
tazeannecik1 Sedaaaa2 Gerçekten yaa ismi görünce şaşırdım şimdi çok 🙈 Hatta gece uyandım 5te yazacaktım ama ismi hatırlayamamıştım şimdi gördüm hatırladım valla bende heyecanlandım bakalım ne olacak ☺️☺️
Sedaaaa2 tazeannecik1 ayyy valla bi tuaf oldum ama kesin yazcam size sizde yazın ögrenınce normalde pzartesi 16 oluyoruz bizde 1 gün daha bekleyelim dedik yoksa sanırım aynıyız sizinlede
tazeannecik1 Sedaaaa2 Evet aynıyızz bize yarına vermişti doktor randevuyu o yüzden yarın gidicez bende çok heyecanlandım ya Allah ikimizede gönlünden geçeni versin sağlıkla 🤲🏽😚