gamzenurgnk devlet hastanesine göre çookk çok iyi. muayeneleri asistan yapiyor ilgileniyor gayet. eksi yönleri ise 6 ayda bir asistan degişiyor yani benim mesela oyle oldu tam doktoruma aliştim seviyordum degişti. yerine gelen bayan da biraz sert uslupluydu. ona alişamadim. dogumda falan biraz azarladi beni. ayaklarimin uyuşuklugu gecer gibi oldu oynattim. oynatma falan dedi sert bi sekilde. zaten ben panik halindeydim bide oyle davraninca sinir oldum. dikişleri falan ogrenciler yapiyor ne biliyim. şuan ozele gidiyorum ama cok mecbur kalsam yine devlete degil paü ye giderim. hatta geçenlerde lekelenmem oldu hafta sonuydu acil pauye gittim. asistan degismis cok ilgiliydi. devletten bi tık iyi özel gibi. bence bi dene derim randevu alip. haftaya gitceksin ya mesela bu haftadan arayip randevu alman gerek. bi dene devlette köpek gibiler af edersin en azindan doktorlar seni dinliyor şikayetin varmi vs. soruyor her gittiginde. benim şuan ozele gitmemin sebebi tamamen begenmedigim icin degil aslinda ameliyat geçirdim ayni doktorun bakmasini istedigim icin.