Basaktas Benim daha 2 aylık ama ben son zamanlar sadece tatlı yiyorum cinsiyet öğrenen genelde ne yediniz 😂
Mr1517 Basaktas ekşide yedim tatlıda ilkinde kızım oldu 2 yaşında şuan , şimdi hamileyim ama inan tatlı canım almıyor ekşi bakalım 🤔
gamzosgamzos Basaktas kesinlikle hatta o kadar abarttimki yemeyi gebelik sekerim cikti 🙈 simdiki bebiste tatlidan tiksiniyorum daha 9+4 uz bakalım Rabbim nasip ederse cinsiyeti ne olacak 😀😀
Basaktas gamzosgamzos aynıyız nerdeyse 10 cu haftama bugün girdim insan sabırsızlanıyor☺️Sağlıklı olsunda inşallah
Mevaninannesiii Basaktas kızımda deliler gibi tatlı yiyordum şimdi karpuz ekşi acı 🤗 cinsiyetimiz henüz belli değil 8+4 deyiz🤗
yigitegenin_annesi Basaktas hem ekşi hem tatlı hem tuzlu yedim erkek bebem olcak şimdi ekşide yemek istiyorum
Sermec27 Basaktas valla 2 oğlumda da gömdüm tatlıları ama 2. Oğlumda gebelik sekeri cıktı maalesef devam edemedim 😁
DemetF Basaktas benim cnm daha cok tatli eksi seyler isterdi boyle yesil elma ananas yesil erik gibi gibi tamamen tatli agir geliyor tamamen eksi acida icim almiyor kizim olack insh