Nseyma Merhaba arkadaşlar, hikayemi paylaşmayı pek düşünmüyordum ama doğumum gerçekleşince fikrim değişti. Cuma gecesi tam 40 haftayken ufaktan sancılarım başlamıştı ama hafif adet sancısı gibiydi, muayenemde 1 cm açılmam vardı, bekleme değer diye düşünüp bekliyordum. Dün akşama kadar sancılarım artmaya başladı, kendim de sağlıkçı olmama rağmen gerçek mi yalancı mı ayırt etmekte zorlandım açıkçası, insan yaşamadan bilemiyor, akşam saat 21:00de annemlerin bağındayken sancılarım 5 dkda bir gelmeye ve çok canım Berk olmama rağmen dayanma sınırımı zorlamaya başlayınca saat 22:00de hastaneye geldik, nstde sancılarım düzenliydi, muayenede 4 cm açıklığım vardı. Odaya yerleştik ama ben yerimde duramaz olmuştum, annem habire dua okuyordu. Tekrar nstye bağlandım saat 23:00te tekrar yapılan muayenemde 8 cm açıklığım vardı, ebeler şaşırdılar, bense artık sancıdan ağlamaya başlamıştım. Artık sancılarla birlikte ıkınmaya başladım. Hiç sesim çıkmadı, sessiz sessiz ağladım en fazla😁 Bir 40 dk sonraki muayenede açıklığım tamdı, artık masaya alındım ve 15-20 dk içinde 4-5 ıkınmayla oğlum doğdu çok şükür. Böyle kolay anlatıldığına bakmayın dünyanın en zor ama aynı zamanda en güzel şeyiymiş😌 Rabbim isteyen tüm kadınlara kısmet etsin. İlk ağlamasında onunla birlikte ağladım. Eşimde çok duygulandı doğuma girmişti ama o ağlamadı😅 Meleğimi emzirip uyuttum şimdi, tam 6 saatlik, büyüdü bile😏 Tüm bebek bekleyenlere, bebek isteyenlere rabbimden bu duyguyu yaşatmasını diliyorum. Hoşçakalın😌
mervekarlidag Nseyma darısı benim de başıma inşallaj bende bu gece yatış yaptım 35 haftalık olarak suyum geldi açılmam vardı 1 cm inşallah sağ Salim alırım kucağıma 🙏🙏
Deletedmom404 Nseyma gözün aydın canım sağlıklada büyütürsünüz inşAllah 😊 açılmanın bu kadar kısa sürede tam olması şaşırttı valla bian 2. Mi 3.cümü diye düşündüm 😅 maşallah ben akşam 23:30 dan ertesi gün 10:18 kadar sancı çekmiştim gerçi son 20 dk doğum sayılır
Nseyma Deletedmom404 valla ilk doğumum ben de şaşırdım😌 Kısmet galiba bu işler, rabbim herkese nasip etsin😊
Berfincik21 Merhaba ablacim sen saglikciydin dimi bir postta okumustumda happ kistte gastroloji ile ilgili bisi sorucam enzim yuksekligi ile ilgili